Stora stygga sprutor

Idag var det dags för storgrisens vaccinationer. Han skulle ha både den årliga och den mot stelkramp som ges var tredje år. Han var ute och strosade i hagen när jag kom till stallet och kom fram så snällt, lyckligt ovetande om vad som väntade honom. Var en ny veterinär som var supertrevlig och allt gick kalasbra. Han är en bra häst den där Allan.

Griiiiiiiiiiiiiiiis:

Pannkakor med sylt

Har precis kommit tillbaka från en smarrig lunch med Emelie och hennes oljejobbande kött Paulie som numera jobbar ett kvarter från oss. Em åt några dassiga gamla lammbiffar medan jag och P smarrade i oss pannkakor med sylt och grädde. Super smaskens!
Kom precis på att jag nu också en blivit en sån där äcklig människa som sitter och pratar om vad den nyss ätit. Se vad ni har fått mig till. Vilsen i min egen blogg.

NRJ in the park

Mitt stora projekt under sommaren har varit att leda Apples sponsring av NRJ in the park! Riktigt kul och ungdomligt event plus att det är roligt att jobba med Apple såklart! De har verkligen riktigt snygga produkter. Är själv lite sugen på en touch. Mums filibabba.

Förra veckan tog jag och världens bästa stallkompis, och nu även kollega, Trailblazern ner till Malmö och Göteborg för de två första konserterna. Den långa resan var ingen match med hjälp av lite godis och skvallerblaskor. Emelie agerade chaffis och lät mig inte ens klappa ratten på väg ned. Antar att hon ville ha stora stygga Blazern för sig själv.
Trots tidiga mornar och långa dagar hade vi både ett och två roliga skratt. Efterfesten i Malmö blev kanske inte någon succé för vår del men Röda rummet på Nivå i Götet blev desto blötare. Kul kul.

Vår snasklåda:


Blazern fick plats i Scandics garage:


Bag in da Box uppträdde på lilla scen i sponsorbyn. Söta pågar det där!


25 000 pers i Malmö:


Jag och Em med übergansta Lazee och Bananen:


Vår goa view från Gothia Towers:


Lite åka hann jag iaf med på Liseberg:


Jag & Lasse från Apple jobbar hårt:


15 000 Göteborgare på Liseberg:


Nu på lördag är det sista stoppet i Stockholm. Ska givetvis bli roligt att köra på hemmaplan samt att denna konsert garanterat blir störts. Dock så känns det lite sorgligt att inte få åka bort på "turne". Alla som jobbar med projektet är störtsköna och vi hade enormt roligt ihop nere i "Södern".

En soffa rikare

Äntligen har vi hittat en soffa som uppfyller de önskemål som vi haft. Den skulle inte vara kortare än 2,10 m och inte längre än 2,30 m, ha open end och skönt armstöd att ligga mot. Den skulle vara låg och fungera som som extrasäng för gäster. Here it is: Seville från Bolia. Vi valde ett grovt tyg i mellanbrunt med lite guldiga inslag. Blir mjukt och bra till det vit/gråa rummet. Bra pris och bara 3 veckors leveranstid. I like!

Jag är inte bara en urusel vän....

....jag är en urusel bloggare också. Jag fattar inte hur folk hittar tid att skriva på sina bloggar 5 ggr om dagen. Dessutom har jag inte tillräckligt intressanta saker som händer mig så ofta. Jag är inte heller egotrippad nog att tro att andra människor intresseras av att läsa om vad för typ av macka som jag tryckte i mig till lunch. Men jo, jag kan ju erkänna att jag har varit extremt urusel på sista tiden. Jag har rent ut sagt varit helt frånvarande. Inte okej enligt min söta vän Stjärt-tutten. Som vanligt så har min storbystadde kanelkringla rätt, det är oacceptabelt att uppehålla en plats i cybervärlden helt i onödan. Tänk på barnen i Afrika som inte ens har en dator! Fy på mig. Jag ska bättra mig, det ska jag. Det blir mitt nya nyårslöfte men på sommaren. Sommarlöfte. Låter som ett lite mindre seriöst löfte kanske men det är det inte! Det är blodigt allvar. Jag ska börja blogga igen! (Jag förstår hur exalterande detta är för er (Stjärt-tutten) men ta bara ett djupt andetag så ordnar det sig.

Mycket har hänt på sistone vilket kanske förklarar min frånvaro. När jag startade min blogg var jag en hemmaliggande student med på tok för mycket tid på halsen. Nu är det andra bullar. Är fortfarande student men jobbar också som projektledare på Sale Nordic. Sale Nordic är företag som jobbar med att öka företags försäljning. Jag jobbar alltså med marknadsföring mot konsument. Riktigt kul!

Dock så är det mycket jobb vilket gör att jag inte kan skriva längre nu. Men nu vet ni; Cookie is back!

RSS 2.0