Paradiset

Nu ar vi pa vart sista hotell for resan. Hotellet heter Geejam och bilderna talar for sig sjalva
 
Port Antonio
Vart hotellrum
Badrummet ser lite litet ut pa bilden men ni fattar...
Hoppas sverige bjuder pa fint vader, sjalv har vi det lite jobbigt eftersom vi nastintill svettas klockan atta pa kvallen. Hemskt.

Resultatet fran klinikbesoket!

Jag har ju inte hunnit beratta hur det gick pa ATG...
De berattade ju sista att det ofta tar upp till tre behandlingar innan det tar och att lokalantibiotikan inte alltid hjalper alls utan att man ibland maste ga in i leden och titta. Jag var darfor helt forberedd pa att de inte skulle se nagon direkt forbattring och att han skulle sprutas igen och sedan skickas hem. Tyvarr sa var Lena (veterinaren fran sist) hemma med sjukt barn sa jag fick hjalpa av Goran Sandh istallet. Han har varit veterinar lange och ar med all sakerhet hur duktig som helst, dock sa kan de ju se pa saker pa ett lite annorlunda satt och vara mer eller mindre "petiga". Han sa dock att de brukar tycka ungefar lika och att den manskliga faktorn spelar liten roll eftersom de ar sa valutbildade. Vi gick och sprang i gangen och han kliade sig i huvudet och fragade hur lange sedan det var jag slutade ge butta. Nar jag sa att jag paborjade kuren samma dag som jag var pa foregaende besok och slutade efter 10 dagar som ordinerat, kliade han sig lite i huvudet igen och bad mig springa en omgang till. Han kunde inte se nagon som helst initialhalta (vilket ju ar det veterinarena forst och framst letar efter). Efter bojprov fick han dock ett utslag men det var en knapp grad och sist hade Lena uppskattat det till en tvagradig halta. Alltsa STOR forbattring! Upp till en grad vid haltprov kan ju aven en "frisk" hast ha och Goran sa att det inte behover ha nagonting alls med inflammationen att gora. Han tyckte inte ens att vi skulle spruta knat en andra gang. Han tyckte att det var sa pass stor forbattring att det var onodigt. Eftersom det anda innebar en risk att behandla en led samt att Allan var minst sagt missnojd med att bli sprutad sist sa tyckte han att vi skulle skippa det. Jag kande mig lite osaker och som agare vill man ju hellre vara pa "den sakra sidan" men Goran holl fast vid sin standpunkt. Allan fick klartecken att sattas igang och worst case ar att inflammationen blommar upp igen (vore inte kul).
Sa nu far vi halla tummarna att Goran inte var lite val optimistisk och att allt gar bra. Eftersom jag ar pa Jamaica sa blir det inte igangsattning forran tva veckor senare men det kanns bara bra...extra vila kanns bara bra. Han promeneras dagligen och skrittas eventuellt ut lite.

Langtar dock till att komma hem och a satta igang lite forsiktigt. Planen ar minst en vecka skritt, en vecka trav och sedan eventuellt lite sma galoppinlagg. Jag vill hellre ta det lite "for langsamt" an rusa in i nagot och ha en sjuk hast igen.

Jamaica

Efter tre dagar i Kingston och det fantastiska colonialhotellet "Strawberry Hill" ar vi nu pa den sydostra delen av Jamaica. Har bor vi pa "Jakes" som ar mycket mer bohemiskt men oj sa mysigt. Precis som pa Strawberry Hill sa har vi ett eget litet hus och just vart hus ligger lite i utkanten av omradet och har ingen insyn eller andra gaster som passerar. Det klarbla havet ar ett stenkast fran huset sa vi somnar till havets brus pa kvallen. Temperaturen ligger runt 30 grader dygnet runt och havet ar atminstone 27 grader varmt. Maste jag saga att vi har det underbart? :)

Utsikten fran vart sovrum


Jakes


poolomradet med restaurang och reseption i bakrunden

RSS 2.0