TRÅKIG HÄST!

Jag är ledsen Allan, men den här hästen är bara grym. 6 år och hoppar 150 som att det vore 90 cm. Dessutom väldigt söt och nästan lika stor som Allan. VILL HA! Kanske kan ha två bjässar. Inte alls kostsamt, nejdå. Undra vad O. skulle säga om att skita i ny lägenhet och flytta in i stallet istället?! Vad tror ni? De vill ha 250 000 för honom (!!!)

Tror jag får nöja mig med lampan...

image25

SÅ snygg lampa!

Kommer med stor sannolikhet införskaffa denna lampa till nya lägenheten. Stört snygg att ha över matbordet till exempel! Som tur är för min kille så tycker han också om den. Heter Octo och går loss på 4999 kr. Värd vartenda öre.

image24

?? Mobilpsykologi ??

Hittade denna frågeställning i en trist blogg. Tänkte berika ert liv med den:


Har du kysst nummer 7?

- Ehh, det är min pojkväns 42årige bror. Så det säger jag inte...

Brukar du hänga med nummer 19?

- Big Brother Alex, nje...länge sedan nu.

Gillar du nummer 26?

- KLART! Är ju min Bulle ju!

Är 15 din bästis?

- Anna Nording, hon är absolut en av dem. Hon är ju mitt Får.

Älskar du nr 10?

- Min hopptränare...älska är kanske lite starkt.

Är nr 20 bra?

- På att gapa och skrika ja. (bella)

Har du träffat nr 9 i veckan?

-Har inte träffat min syssling på typ 8 år.

Har nr 16 gått i samma klass som du?

- Nope. Apan är äldre.

Vet du om nr 31 har ett förhållande?

- Nope, vill inte ha klamydia.

 

Som sagt, rätt trist blogg det där.


löning = svennar på stan

Sitter hemma och drar mig från att gå ut. Jag vet ju ändå hur det blir. Svårpåverkad som man är, så hinna jag inte bli lika packad som alla andra halvalkoholiserade kompisar (Love u all). Nykter i sällskap av högljudda och något självupptagna fyllon är oftast inte kul. Sedan pallrar man sig ändå ut för den goda stämningens skull....
Väl ute möts man av att alla ställen är fullknökade av Svenne och Lotta. De är ute och firar att de denna helg kan pröjsa 200 kronor för att komma in och göra av med pengar på Stureplan. Det värsta är att de säkert stått i kö 1 timme innan de kom in. Suck och stön! Varför måste svenskar vara så svenniga!!!

B_A_L_L_E

Jag och min kille har budat på en lägenhet sedan i måndags. Varje eftermiddag har vi legat i topp och det skulle avslutas nu ikväll. Så ska jag på middag med pappi kl.19.00, då ringer precis mäklaren och vi bestämmer att vi ska ses i morgon kl.11.00 för att skriva på. Nu när jag kom hem hade någon lagt över kl.20.45 (!!!) Hur jävla länge får folk ha på sig??? Mäklare är verkligen äckliga! Kan ni tänka er ett snuskigare jobb. Blä.

PS. Vet iofs en bra mäklare som är både proffsig och ärlig. Hon säljer tyvärr bara i Danderyd :(

Tjejmiddag hos Fåret

Kom precis hem från en enormt mysig tjejkväll hemma hos Får. Catta Cow, stjärttutten och Hjalmar var där. Nea var också med och förgyllde kvällen då hon precis kom hem från Staterna. Nice! Som vanligt så spårade samtalen ur och alldeles för mycket efterrätt åts. Får är nämnligen en mycket god kock som dessutom hade assistens av NY's blivande stjärnkock. Det ni! Inte illa pinkat för en onsdagskväll! Hjalmar passade oroväckande bra in i de något feminina samtalsämnena.
De andra drog ut på äventyr runt Stureplan, men som den trötta jäkel man är åkte man hem istället. Ska vara i stallet i morgon 07.30 så det är inte läge att komma hemsnubblandes vid 5-tiden inatt.

Känner mig allmänt glad över att jag har dessa tjejer (och Hjalle). De är härliga på alla tänkbara sätt och vi har sjukt kul ihop. Dessutom känns det som att alla har koll på vilka vi är och hur vi vill vara. Det är mer än vad man kan säga om de flesta andra av mina gamla högstadievänner.

Girlies. Me love you long time!

image20
Värdinnan

image21
Catta & Nea hugger in på rabarberpajen

image22
Stjärttutten och Vera (Annas lillasyster) 

image23
Fröken Hjalmar myser i salongen

Inte så speciell som du tror?

Blev precis bekant med en ny blogg. Det är lillasystern till en nybliven kompis som skriver om sitt liv. Hela hennes värld kretsar kring de prylar som hon finansierar med mamma och pappas pengar. Fraser som "Idag ligger jag på ett värde av 23.900 riksdaler" förekommer skrattretande ofta och det är stor brist på självdistans. Hon har helt klart en attityd som är diskutabel men faktum är, att om man tar henne med en nypa salt (eller kanske en näve) är hon faktiskt ganska rolig. Extremt många som läser bloggen blir uppenbart förbannade och skriver nedsättande inlägg om hennes utseende (?!?) vilket ju inte har någonting med hennes tvivelaktiga attityd att göra. Saker som "ditt hår såg väl bra ut om du inte skulle förstöra det med ditt fula ansikte" går att finna till de flesta inläggen. Både korkat och väldigt elakt tycker jag. Självklart kan man komma med kritik om någons trångsynta inlägg eller något felvridna världssyn... men att bara kontra med elakheter om någons yttre känns ju j*vligt sorgligt! På det sättet placerar sig endast de som skriver under den de kritiserar, eftersom de är värre själva. Pinsamt!

Hennes blogg finns på: www.mogi.blogg.se

Lite kludd så här på morgonkvisten

Satt hemma och kände för att kludda lite. Har ju bott i New York som därav ligger mig varmt om hjärtat. Hittade två bilder att arbeta med. Så här blev det:

image18

image19

Första fruktade djurinlägget

Det här får ni faktiskt tåla, den lilla kraken är ju en stor del av mitt liv (dessutom är han ganska så söt & jag är inte det minsta partisk).

I morse var det morgonfordring i stallet för min del. Det betyder att jag behöver vara där 07.30! Oftast känns det fruktansvärt jobbigt och jag släpar mig dit i dvala. Idag kändes det lite jobbigt först men så fort jag kom fram fylldes jag istället av en enorm energi. Solen sken värmande på den numera upptorkade gårdsplanen och inte ett moln så långt ögat kunde nå. VÅR!

Denna nyfunna energi minskade dock när jag upptäckte att Allan markerar (haltar) på vänster fram. Suck och pust. Han var inte varm, svullen eller öm så förhoppningsvis är det bra i morgon eller något. Åsna!

Nu ska jag äta något flott!

image17
Lilla Allan Brallan

Kakans månadbrev

Fick skäll idag (igen) av en kompis som menar att jag är omöjlig att få tag på. Omöjlig är en uppenbar överdrift men svår, ja. Jag är verkligen sämst på att höra av mig. Svarar inte i telefonen hälften så ofta som jag borde och lyssnar stort sett aldrig av mitt mobilsvar. Ringa upp är också något jag borde praktisera mer. Detta är absolut någonting som jag behöver förbättra, jag har försökt men trillar allt för snabbt dit igen. Sablans ovanor, varför ska det vara så svåra att bli av med?! Jag kanske borde börja skicka ut månadsbrev till alla mina vänner...


Februari 2008
Skattade vänner till Kakan

Ytterligare en månad har gått och det har inte hänt mycket i Kakans liv men det som har hänt, har hänt långsamt. De vanliga sysslorna har utförts med gott resultat och både Allans och O's rumpor har musklar sig fint. Som vanligt har det varit fullt upp och ej funnits mycket tid över för annat. Detta har gjort att Kakan ännu en månad har varit stängd för allmänheten. Ett fåtal undantag har gjorts då hon träffat vänner. En eller annan har hört av sig och berättat att de kommit genom telefonspärren men många klagar fortfarande. En stor händelse är att Kakan för andra året i rad har vunnit VM i "sämst på att höra av sig" ! Stort grattis till alla vänner och bekanta !

Planerade förändringar nästa månad är:
 • Renovering av kakans något oputsade yttre (i form av klippning och eventuell färgning av hår).
 • Inköp av gymkort på närliggande gym.
 • Resa med mor till ett varmare klimat (exakta tider kommer snart)
(kostanderna för dessa förändringar är ej ännu beräknade)

Trevlig helg & tack för Ditt stöd!
Mvh Kakan Consulting

Vid ytterligare frågor: ring förvaltaren av Kakan: O. Rehnberg på tel 0707752575


Inflyttningsfest

Igår var det inflyttningsfest för hela slanten! Min allra bästa stallkompis Emelie och hennes kött Paul, har spetsat in sig på att vinna VM i vuxenpoäng -08. Efter att Stina och Tommy skaffat fram ett barn (!!!) förstod Em & Mr P att deras 2 hundar, 3 bilar och seriösa jobb helt enkelt inte kommer att ta hem spelet. Tävlingsmänniskor som de är, bestämde de sig snabbt för att ge svar på tal och skaffa villa i Täby. Nu var det alltså äntligen dags att inviga spektaklet. Många kom för att bevittna det hela. Men vuxenvärlden är en hård värld. De allra flesta strök med redan innan vi började prata världsekonomi och absoluta sanningar. Inte ens Mr P klarade sig tills det att Donken började servera frukost, utan deckade i soffan.
Riktigt bra kväll med lite lagom av allt. Vi har bettat på nästa steg i tävlingen. Em & Mr P har en garanterad seger om de dessutom skaffar en liten knodd... Med barn, villa, hundar och combi är de oövervinnerliga! Jag har satt 50 spänn på knodd 2010!

Em har samlat in ytterligare vuxenpoäng genom att börja blogga om sin villa! www.villabloggen.blogg.se

image14
Mr P och Stina (life living milf)

image15
Em & Erik shakar ass på dansgolvet

image16
Jag håller låda (löjligt ovetande om att jag snart kommer att bli antastad av lilleman)

Gårdagens outfit

image13
 • beiget spetslinne från Sud Express
 • beiget linne från Mono
 • jeans True Religions Billy dark vintage
 • rött skärp från Åhlens
 • vintage axelväska från LV
 • svarta lackskor Steve Madden
 • gamla silversmycken

Min alldeles bästa ovän

Jag har en alldeles egen ovän, hon heter Alexia och har varit min ovän sedan barnsben. Och då menar jag verkligen ovän! Våra mammor tyckte att vi skulle bli vänner och tvingade ihop oss. Problemet var bara att jag tyckte att Alexia var en liten bortskämd fjant och hon tyckte att jag var en nedtryckande och bossig bitch. TROTS detta lekte vi allt för ofta och hon är med på varenda barnkalas-bild som går att hitta. Jag och Alexia sattes på dagis ihop och avskydde varandra genom det också. En gång blev Alexia t.o.m. så arg när jag rörde henne, att hon svimmade. Där snackar vi hat! Men våra kära mammor gav minsann inte upp, när det blev dags för skola sattes vi i samma klass. Sedan har de hållit på så ända upp i högstadiet och någonstans där emellan accepterade vi helt enkelt faktum... vi är kompisar (jag menar vi har ju känt varandra sedan födseln). Min allra bästa ovän omvandlades till min vän. Det har till och med gått så långt att jag idag skulle kalla henne för en av mina absoluta favoritvänner och jag kan inte se en framtid utan henne.
I alla fall så bor den lilla grisen i Lund nu (väldigt originellt) och är bara i Stockholm ett fåtal helger. Denna helg är en sådan helg och detta firades med middag, discobowling och utgång.

 

Alexias lillasyster Andrea stod för middagen som var både god och mysigt ordnad. Vi gnällde över alla möjliga ilandsproblem och sippade på vårt vita vin. Någon stans mellan osten och den planerade Ziggepausen, var det dags att bege sig till Ball Breaker på Kungsholmen. Väl där upptäckte Alexia att hon hade glömt sitt pass och (trots att vakterna sa att de såg att hon var över 18) innebar detta problem. Efter mycket om och men gick de med på att acceptera hennes studentleg +visakort. Sedan kom Alexias lillasyster som är 18, även detta ett problem då de tydligen har åldersgräns 20 på discobowlingen (?!?). Farlig sport det där. Till slut fick hon dispens av ägaren. Folk säger att det är svårt att ta sig in på Stureplan, försök ta er in på Ball Breaker! Men, precis som de säger om Stureplan, väl inne är det värt det.

 

Efter en hel del V, lite Village och såklart en massa White Room, blev det "efterfest" hos en kompis. Varför blir det alltid så? Det låter som en sååå bra ide när man går från krogen. Ändå resulterar dessa sablans efterfester alltid i samma enorma ångest. När man åker hem i strålande solsken klockan 08.00 upptäcker man att iden inte var lika bra som den lät. För att inte tala om hur skabbig man känner sig när man möter medelålders par på morgonpromenad. Sova till 15.00 är inte heller en hit.

 

Men men, vad gör man inte för sina ovänner!

 


image11

Eric fick ner en kägla


image12

Lillasyster Nerep spottar inte i glaset

 


Livet som sambo

Jag är en enormt kvällspigg människa som vanligtvis inte är kapabel att somna innan 01.00...tidigast! Min kära pojkvän däremot... han somnar hur lätt som helst och sover likt Törnrosa vid 21.00 om han får chansen. Detta störde mig något ofantligt när vi blev tillsammans. Nu stör det mig bara lite. Det finns inget tråkigare än att sitta uppe när någon snusar bredvid. Det ger mig en underlig ångest som jag inte kan sätta fingret på. Antagligen på grund av att jag vet att jag kommer få ännu mer ångest när väckarklockan ringer i morgon. Men det känns ju trist att gå och lägga sig tidigt, kvällarna är den lilla tid man får tillsammans i veckorna. Att sova bort dem känns allt annat än romantiskt. Det verkar dock inte min pojkvän ha några problem med. Kanske är det så att män är från Mars och kvinnor är från Venus. Eller så är det så att människor är från Venus och jag är från Mars. Möjligen mer troligt? klockan är 24.00 och här sitter jag i en mörk lägenhet, tittar på ett tråkigt avsnitt av på spåret och stör mig på att min kille har mage att sova när jag inte kan. Man är ju sjuk i huvudet.


image10
Lilla snusmumriken

21/2 -08

image6
 • vit skjorklänning från Zara
 • grå ribbade bommulstrumpbyxor från H&M
 • colabrunt skärp från Friis & Co
 • colabruna stövlar med snörning från Scorett
 • bruna träörhängen från NYC

Skidskytte VM i Östersund

Har precis kommit hem från att ha varit uppe i Östersund och jobbat på skidskytte VM. För er som inte vet så ligger Östersund ca 1timmes bilfärd söder om Åre och har 60 000 invånare. Det är alltså en liten söt stad a la norrland med lika många snöskotrar som invånare. Vi hade en riktigt kul vecka med hårt jobb men också mycket skoj. Alla på stan var glada och Östersundarna var oerhört stolta över evenemanget. Det förstår jag, det var fint ordnat. Vad jag inte förstår är varför småstäder alltid har sådana enorma mindervärdeskomplex?! Speciellt i Norrland! Vilka man än pratade med så frågade de om man var från "fjollträsket" och slängde ur sig kommentarer som: "Det är bara en j*vla massa bögar och fjolleri i Stockholm, vad ska man dit ner och göra?!". Ja du, åka ner och skaffa sig lite j*vla hyfs kanske! Hur ofta kommer en norrlänning träffa någon på Stockholms gator som börjar snacka skit om Norrland? Just det, och det är för att vi skiter i vad de håller på med. Vi har egna liv att hålla koll på.

 

Vi hängde en del i det provisoriska öltältet på kvällarna. Det var en ofantlig blandning av människor i alla åldrar. Skönt tänkte vi och festade järnet. Så en kväll kommer det fram en 40åring med baksnus på hakan och kläcker ur sig: "Vad säger ni nu då? Nu kan fjollträsket slänga sig i väggen!?". Det kändes verkligen sorgligt. Han trodde på allvar att deras tältlokal där det dansades till dålig hårdrock och dracks öl ur petflaskor, fick Stockholms nattliv att blekna. Ska man skratta eller gråta? Varför vill de ens jämföra? Det är självklart att Stockholm har mer att erbjuda när det gäller klubbar. Vi är nästan 20 ggr större! Jag älskar småstadskänslan och förstår absolut folk som väljer att leva så. Är bara så sjukt störigt när de likt små pubertala skolpojkar ska hävda sig hela tiden. Ni är bonniga eftersom ni bor på landet. Så är det och så kommer det alltid att vara. Kom igen, väx upp!

 

Hur som hellst så hade vi en sjukt kul vecka där uppe och jag skulle gärna göra om det!

 

image4
Jag och Em på stadion

image7
Tjejerna har grejerna...

image8
Duktiga lilla skotran kom upp i 118 knyck

image9
"SJ Prio...något för alla" =)

RSS 2.0