Utbildning och kakor

Sitter med och lyssnar när min kollega har utbildning för en samarbetspartner. Perfekt att sitta med datorn iknät och jobba samtidigt som man lär sig massa coolt om Mac.

Man ska äta frulle

Lat som jag är så sov jag länge i morse och åt inte frukost. Väl på jobbet började det kurra något sjukt i magen. "jag kan hålla mig till lunch" tänkte jag och sneglade på klockan.... 09.45. Tror inte det.
Så nu sitter jag här och klämmer i mig en ostfralla och en alldeles för söt kopp te. Härlig start på dagen.

Har kul på jobbet i alla fall

Är ju på Apple sedan en tid tillbaka (praktik). Skönt att ha något kul att gå till på dagarna när man annars inte känner sig på topp.

Nu ska jag gå förbi några tele-butiker på vägen hem och sedan stallet.

Alladahr mitt hjärta

Allan var såklart inte alls bra som ATG trodde utan fick tillbaka sin inflammation och är fortfarande dålig. Det har nu gått så långt att vi ska på ett slutligt besök på Brunmåla (hos Björn Nolting som är tysklands landslagsveterinär). Jag har börjat förlora hoppet sedan en tid tillbaka och nu känns det riktigt mörkt. Jag är ledsen, trött och arg. Ledsen för att Allan har ont och för att jag inte har kunnat rida ordentligt på snart 6 månader, trött på livet och att behöva åka till stallet och bara må dåligt och arg på ATG som inte ens ville se honom på böjt spår innan friskförklaringen.

Jag försöker hålla modet uppe men det är svårt. Här om dagen fann jag mig själv sitta på hästnet och titta efter en ny häst. Problemet är bara att jag inte vill ha någon ny häst. Jag vill ha min Alladahr, min vän, mitt hjärta.

RSS 2.0