Jag är bäst

Fick full pott på tentan (!) Helt galet. Igår gick jag och O. därför ut och firade med mumsig mat på Sabai Soong och bra filmupplevelse genom Män som hatar kvinnor. Den filmen var en av de bättre svenska filmerna jag sett. De lyckades göra en riktigt bra version av boken och den var väldigt välspelad. Jag tyckte till och med att den var riktigt spännande!

Nu ska jag kila till stallet för att rida i solen.

Kommentarer
Postat av: Jen

Ja super fint! Är det som en ridskola och privatstall, eller är det bara privatstall? Hur långt från Stockholm är det ungefär? :)

Tack så mycket. :) Kram

2009-04-15 @ 17:28:28
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: Jen

Tack så mycket. :)Åh det lät inte dumt. :) Gärdet ligger rätt nära Stockholms Hovstall va? Jag gjorde praktik i två veckor i Hovstallet förra våren. Helt underbart var det. Jag älskar sthlm, och efter praktiken älskar jag sthlm ännu mer. :) Men det är så att jag bor i Östersund, 60 mil från sthlm. Går klart mitt gymnasium i år, ett hästgymnasie. Jag vill försöka få tag i något jobb, och gärna runt sthlm. Men det är bara de att det är så dyrt att bo i sthlm, jag vill ju isf bo mitt i stockholm. Inte i utkanten. Sen måste jag ha tag på ett stall till min häst också, och även det har jag hört är väldigt dyrt där. Vad betalar du i stallhyra? Ja just ja, har du kanske något bra tips om kanske ett hästjobb i sthlm trakten? :) Kram

2009-04-16 @ 12:19:52
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej! Jag har lagt ut en modellbild i min blogg från min senaste plåtning, inlägget heter "Just sitting in an elevator", kika gärna in och kommentera vad du tycker!:)

2009-04-16 @ 12:26:38
URL: http://abckarin.blogg.se/
Postat av: Jen

Jaha okej. Jaja, vad kul. :) Oj, 5900kr är mycket. Men det som är bra är att det ingår hö, in och utsläpp. Det är jätte bra. :) Ja på stadion är det mycket dyrt. Pratade med en på hovstallet förut, och hon sa att hon trodde att de va 7000 i månaden, men de va till och med 8000. Det är sjukt de.

Ja där skulle men ju kunna kolla lite. Tack för tipset. :) Om du hör något mer så hör gärna av dig om du kommer ihåg. :) Kram

2009-04-16 @ 13:39:06
URL: http://jenkanz.blogg.se/
Postat av: emelie

du är sämst!!!på att blogga iallafall, i miss u! jättemycket min bästa hälft

2009-04-21 @ 16:10:29
URL: http://villabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0