Lovar att blogga i morgon

Har sjukt mycket pyssel för mig och hinner ingenting annat. Idag målade vi väggarna i lägenheten efter jobbet. I morgon blir det andra strykning och lister. Lilla O. är sjuk som bara den. Väldigt synd om honom...men det ursäktar inte att han håller mig vaken genom VM i klänga och tunga andningar i örat. Suck, sambolivet tar på krafterna. Buhu.

Lovar som sagt att skriva mer i morgon och lägga upp lite pics.

Ha re bra hej!

Ja jag vet att jag är en dålig bloggnörd!

Jag är fullt medveten om att det var oförskämt länge sedan jag skrev något på bloggen. Vi har fått tillträde till lägenheten och jag har, förutom jobba, skola och Allan, även varit tomtenisse där. Lat som man är så har jag därför valt att "glömma bort" cookies closet ett litet tag. Men tro inte att jag inte haft ångest. Svårt att låta bli när man får skäll av sina om inte nördigare bloggvänner.
Så...vad har då hänt i tomteverkstaden på öfre gärdet undrar du nu? Det har hänt mycket men lite syns, lite trist kanske. Vi har slitit ned tapeterna, bredspacklat väggarna, rivit ut köket och lagt in fiskbensparkett i hela lägenheten. Sedan så har jag och O. sprungit runt och letat efter allt möjligt som ska in. Köket är fortfarande inte beställt eftersom vi inte kan bestämma oss. Nu lutar det mot att specialbeställa luckor för vi hittar verkligen inga snygga. Blir bra men tar obekvämt lång tid!
Här kommer lite bilder från byggarbetsplatsen...

Täckning av det enda fina golvet i lägenheten:
image69

Nedtagning av tapeterna:
image70

Dörren mellan sovrum och vardagsrum sätts igen för bättre planlösning:
image71

O. och Tom går loss på köket:
image72

vardagsrummet spacklat och klart för målning:
image73

RSS 2.0